Založ si blog

Sídliská nám opeknievajú

Obrázok 020Radosť pozerať ako sa menia naše sídliská. Sivé paneláky, ktoré sa podobali ako vajce vajcu  doslova rozkvitajú rôznymi farbami. Sídliská opeknievajú.

Aj keď sa tá pestrosť farieb nepáči každému, paneláky  už potrebovali nový šat.

Obyvatelia panelákov zveľaďujú svoje príbytky aj zvnútra, na kontajneroviskách často končia celé zariadenia bytov, a tak sa v blízkosti vynovených panelákov vytvárajú nelegálne skládky, a to napriek tomu, že väčšine obyvateľov je známe, že nadrozmerný odpad tu nepatrí.

 

Druhá vec, ktorá ma vie vytočiť sú oblepené vchodové dvere na panelákoch. Predám, kúpim,  vymením…,akoby vstupné dvere boli nejakou inzertnou plochou. Neviem  pochopiť tú drzosť niektorých ľudí, dokonca vylepujú aj vo vnútri vchodov. Niektoré sa nedajú odstrániť, vyzerá to nepekne.

 

Blížia sa voľby, dúfam, že si naši kandidáti nedajú natlačiť samolepky a namiesto inzerátov sa z vchodových dverí  panelákov  budú vyškierať na nás oni, alebo logá ich strán.

Aj to už bolo, len odstrániť si to už musia obyvatelia sami.

Môže za všetko Fico ?

09.06.2010

Voľby sa blížia, tak treba využiť každú príležitosť vylepšiť preferencie tím „svojim“. „Denník SME si našiel naozaj originálny spôsob. Bola vyhlásená súťaž „Esej roka“ pre študentov. Téma . „Prečo by sme mali dať Róbertovi Ficovi vo voľbách 2010 namiesto hlasu červenú kartu?“ Podľa množstva príspevkov bol záujem veľký ,možno aj pre vidinu [...]

Martinské divadlo rozkrádajú zlodeji kovov

28.05.2010

Toľko správa z tlače. Nakoniec, nie je to nič nové, Slovensko je krajina, kde sa kradne všetko, čo nie je privarené, ale vyzerá to tak, že už ani toto neplatí. Aj zlodeji sa zdokonaľujú, sú čoraz rafinovanejší a schopní ukradnúť a zničiť aj drahú vec, ktorú potom v Zberných surovinách predajú za zlomok hodnoty. Viem ,že tu máme aj nebezpečnejších zlodejov, [...]

Nespokojní dôchodcovia

26.04.2010

Keď som si dnes otvorila dennú tlač, zaujala ma téma zvyšovania dôchodkov. Zvyšovanie dôchodkov o percentá považujem za nespravodlivé, a to z jedného dôvodu. Ten čo má vysoký dôchodok má pridané viac bez akýchkoľvek zásluh. Musím sa zasmiať, keď tu niekto hovorí o zásluhovosti .Keď niekto v produktívnom veku viac zarábal, teda aj viac odvádzal, mal to [...]

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Tádž Mahal, mReportér

Jeden z novodobých divov sveta, ktorý stavali viac ako dvadsať rokov. Majestátna stavba je považovaná za symbol Indie

19.03.2024 05:00

Nášmu mReportérovi sa podarilo zachytiť pekné zábery priamo z Indie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 6181x
Priemerná čítanosť článkov: 1545x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy